VAR Limburg: het Verpleegkundig Symposium Limburg

24 September 2020

Eens in de 5 jaar organiseert VAR Limburg het Verpleegkundig Symposium Limburg. Wegens de coronacrisis is er dit jaar gekozen voor een geheel digitaal evenement, in de vorm van een Webinar. Het Webinar vindt plaats op donderdag 24 september van 11:00 tot 14:00 uur.

De corona pandemie heeft het belang van goede (verpleegkundige) zorg onder een vergrootglas gelegd en biedt tevens nieuwe inzichten. In tijden van crisis moet je als verpleegkundige letterlijk jongleren.

Nu we teruggaan naar de ‘nieuwe realiteit’ is het van groot belang dat we samen deze intensieve maar ook leerzame periode reflecteren. Hoe heb je als verpleegkundige de zorg in deze periode ervaren? En hoe kom je, vooral psychisch, uit deze crisis? Wat heb je nodig om veerkrachtig te blijven en de juiste zorg te kunnen blijven bieden én welke veranderingen willen we graag vasthouden?

Stuks voor stuk cruciale thema’s die aan bod komen tijdens het interactieve VAR Webinar. Bekeken vanuit diverse toepasselijke sprekers zoals o.a. Bianca Buurman, Pieterbas Lalleman, Wouter de Jong maar ook vanuit de werkvloer.

Voor meer info over onder andere het programma, ga naar:

https://www.zuyderland.nl/werken-en-leren/zuyderland-academie/onderwijs/symposia/varlimburg/