Symposium AWO 20 jaar | Vernieuwingen in de ouderenzorg

14 December 2018

De Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg heeft zijn oorsprong in 1998 toen de samenwerking is gestart tussen een verpleeghuis van (tegenwoordig) Meander en de Universiteit Maastricht. De aanleiding voor het ontstaan van de Academische Werkplaats was om wetenschappelijk onderzoek in de ouderenzorg te bevorderen en te verankeren.

Dit jaar bestaat de Academische Werkplaats Ouderenzorg 20 jaar en intussen is het een structureel samenwerkingsverband met zeven zorgorganisaties (Meander, Sevagram, Envida, Cicero, Zuyderland, Mosae en Vivantes) en drie onderwijsinstellingen (Zuyd, Gilde Zorgcollege en Universiteit Maastricht).

Symposium

In onderstaande flyer is het programma opgenomen van het symposium. U kunt deze flyer hier downloaden. Het uitgebreide programma van het symposium zal binnenkort op deze webpagina te vinden zijn. 

 

Tijdens het symposium zal het hart van Guido's Orchestra optreden! Guido Dieteren is maestro, vioolsolist en componist van Guido’s Orchestra en zal samen met zangeres en echtgenote Wendy Kokkelkoren het symposium voorzien van een mooi optreden en muzikale begeleiding. Guido is al bekend bij één van de zorgorganisaties van de AWO-ZL, hij is namelijk ambassadeur Verwenzorg bij Sevagram

Guido’s Orchestra is het eigentijdse poporkest waarmee Guido bewijst dat pop en klassiek harmonieus samengaan. Samen met vele artiesten zoals Lionel Richie, Simply Red, Diana Ross, Andrea Bocelli, Marco Borsato speelde Guido’s Orchestra spetterende Symphonica in Rosso concerten.

Voor meer info over Guido, Wendy en Guido’s Ochestra, kijk op www.themaestro.nl.

Voor wie? 

Iedereen die betrokken is bij de ouderenzorg, geïnteresseerd is in de ouderenzorg, zelf ouder is of jonger. Iedereen die hart voor ouderen heeft of mantelzorger is.

Kortom; iedereen is van harte welkom.

Wanneer?

Vrijdag 14 december 2018, 10.00-15.00 uur

Waar?

MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht

Kosten

Toegang tot het symposium is gratis. Let wel, het parkeren bij het MECC kost €3 per uur met een dagmaximum van €12. 

Aanmelden

De aanmeldingen voor het symposium en/of de oratie van prof. dr. Sandra Zwakhalen zijn gesloten.

Oratie prof. dr. Sandra Zwakhalen

Als mooi zichtbaar resultaat van 20 jaar Academische Werkplaats is de oratie van prof. dr. Sandra Zwakhalen samengevoegd met het symposium. U kunt de oratie bijwonen indien u dat wenst.  

Lees hier verder over de oratie

De oratie wordt medegefinancierd door Universiteitsfonds Limburg SWOL