Oratie prof. dr. Sandra Zwakhalen

14 December 2018

Sandra Zwakhalen, werkzaam bij de vakgroep Health Services Research, is per 1 februari benoemd als hoogleraar Verplegingswetenschap in de Faculty of Health Medicine and Life Sciences aan de Universiteit Maastricht. De leerstoel die zich in het bijzonder richt op de geriatrische zorg thuis wordt deels gefinancierd door Zuyd Hogeschool.

Oratie

Als mooi zichtbaar resultaat van 20 jaar Academische Werkplaats is de oratie van prof. dr. Sandra Zwakhalen, werkzaam bij de vakgroep Health Services Research, samengevoegd met het symposium. Zij is benoemd als hoogleraar Verplegingswetenschap in de Faculty of Health Medicine and Life Sciences aan de Universiteit Maastricht. De leerstoel die zich in het bijzonder richt op de geriatrische zorg thuis wordt deels gefinancierd door Zuyd Hogeschool.

Als hoogleraar gaat Sandra Zwakhalen onderzoek opzetten in de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg dat zich richt op het zo lang mogelijk thuis wonen van kwetsbare ouderen. Vanuit haar leerstoel zal Sandra ook onderwijs verzorgen voor studenten Gezondheidswetenschappen en Geneeskunde van de UM en studenten Verpleegkunde van Zuyd Hogeschool.

Dit wordt medegefinancierd door Universiteitsfonds Limburg SWOL                                                                                   

Voor wie? 

Iedereen die interesse heeft in de oratie. 

Wanneer?

Vrijdag 14 december 2018, 16.30 uur

Waar?

Aula Universiteit Maastricht
Minderbroerdersberg 4-6
6211 LK Maastricht

Kosten

Toegang tot de oratie is gratis. Aanmelden is verplicht.

Aanmelden

De aanmelding voor de oratie van prof. dr. Sandra Zwakhalen is gesloten.

Symposium 20 jaar Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg | Verleden-Heden-Toekomst

Dit jaar bestaat de AWO-ZL 20 jaar! Dat willen we natuurlijk niet zo maar aan ons voorbij laten gaan en daarom organiseren wij op 14 december een symposium rondom het 20-jarige bestaan. 

Lees hier verder