Nieuwsbrief 23 | januari/februari 2019

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 23 Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg | januari/februari 2019

  
 
 
 

Reportage jubileum 20 jaar AWO-ZL

Een symposium dat een grote zaal in het Maastrichtse congrescentrum MECC moet verruilen voor een nog grotere zaal vanwege de massale toeloop? Het komt vast weleens voor. Maar ook als het over zo'n weinig sexy onderwerp als ouderenzorg gaat? Over 20 jaar AWO-ZL? Ja dus. 
Lees meer

Compilatie 20 jaar AWO-ZL symposium

Kijk samen met ons terug op deze mooie dag! Naast foto`s is er ook een compilatievideo gemaakt als verslag van dit bijzondere symposium.

Lees meer

Jubileummagazine 'Waardevol ouder'

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg (AWO-ZL) is er een prachtig magazine uitgegeven. Van 1998 tot nu hebben vele ouderen, hun naasten, medewerkers, bestuurders, onderzoekers en docenten bijgedragen aan het goede werk dat in en vanuit de AWO-ZL verzet wordt. In dit magazine belichten wij hun verhalen en laten we zien wie we zijn, wat we doen, hoe we dat doen en waar we naar toegaan.

Lees meer

Symposium zeer positief ontvangen

Veel lof voor de goede organisatie, leuke sprekers, interessante presentaties en muzikale intermezzo`s tijdens het 20-jarig jublieumsymposium van de AWO-ZL. De uitgevoerde evaluatie is door veel mensen ingevuld en vooral de lezing van prof. Erik Scherder en de surprise act, de poppenkast uitgevoerd door Armand Scheurs, zijn hooggewaardeerd. 

Lees meer