Het jaarlijkse AWO-ZL symposium voor onderzoekers, medewerkers, docenten en studenten in november is in overleg met de bestuurders van de partners geannuleerd.

De Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg wenst u een fijne zomer!

21 October
2020

Sinds de verruiming van het bezoekverbod afgelopen juni worden 76 verpleeghuislocaties in Nederland gevolgd via een zogenoemde monitorstudie door de Academische Werkplaatsen Ouderenzorg van UM en h

15 October
2020

Wanneer onderwijs, wetenschap en de beroepspraktijk de krachten bundelen, ontstaat er een gouden formule om mbo-studenten voor te bereiden op de uitdagingen van morgen.

15 October
2020

In de ouderenzorg werd de laatste jaren veel gediscussieerd over de vraag wat de 'beste' of 'meest verantwoorde' personeelssamenstelling is.

15 October
2020

Tijdens hun HBO-V stage gingen Jade en Julia aan de slag met relatiegerichte zorg op de afdeling.

15 October
2020

Aan het woord: Wies van der Heijden (21) over de afgelopen periode als student en lid van de cliëntenraad van het MUMC+.

15 October
2020

Text-mining helpt ons om grote collecties geschreven tekst makkelijker om te kunnen zetten naar informatie én kennis.

15 October
2020

Deze zomer studeerde Joyce Lochs af als 1 van de eerste 9 deelnemers aan de opleiding HBO-Verpleegkunde duaal Ouderenzorg te Zuyd Hogeschool.

15 October
2020

Katya Sion en collega’s publiceerden onlangs de resultaten van hun onderzoek naar de haalbaarheid & validiteit van ‘Ruimte voor Zorg’ in International Journal of Environmental Research and Publ

Pages