(Eerste) Resultaten Verpleeg(t)huis project gepresenteerd op vernieuwingscongres

4 June 2018

De wensen en behoeften van cliënten en naasten voorop stellen, steeds opnieuw. Daarnaast zorgmedewerkers hier aan laten bijdragen vanuit hun eigen waarden. Tientallen zorgorganisaties door het land werken hieraan. Ze bundelen hun krachten in de landelijke beweging Radicale vernieuwing verpleegzorg. De Academische Werkplaats Ouderenzorg doet met het Verpleeg(t)huis project mee in deze beweging van radicale vernieuwing. 

Tijdens een vernieuwingscongres op 14 mei, ruim een jaar na de start, werden er door de betrokkenen allerlei praktijkvoorbeelden gedeeld. De onderzoekers van het Verpleeg(t)huis project presenteerden hier hun eerste resultaten van en ervaringen met dit project. Klik hier om de presentatie te zien die zij hebben gehouden of ga naar de projectpagina voor meer achtergrond over dit project. 

Meer lezen over dit congres van de landelijke beweging Radicale vernieuwing verpleegzorg? Klik hier voor meer informatie. Op deze website kun je de publicatie lezen waarin alle praktijkvoorbeelden zijn gebundeld.