Je HBO-V opleiding afronden in de ouderenzorg?

19 February 2019

Wij betalen jouw opleidingskosten. Jij ontvangt elke maand leerlingsalaris. En bij succesvol afronden van jouw opleiding krijg je meteen een vast contract!

Je bent van harte welkom bij:

 • Cicero Zorggroep
 • Envida
 • MeanderGroep
 • Mosae zorggroep
 • Sevagram
 • Vivantes
 • Zuyderland Care 


Voor wie?

Studenten die nu leerjaar 2 volgen van de reguliere (4 jarige) opleiding HBO-V bij Zuyd Hogeschool en studenten die leerjaar 1 van de V-HBO-V (verkorte 3 jarige) voltijd opleiding volgen.

Wat hebben wij jou te bieden?

Na succesvolle afronding van je huidige leerjaar bieden wij jou graag een duale HBO-V opleidingsplaats aan voor de resterende twee jaar van je opleiding. Je bent deze twee jaar in dienst bij de organisatie van jouw keuze als leerling HBO-V. Wij betalen de kosten van jouw opleiding (collegegeld, boeken en andere directe opleidingskosten) en je ontvangt een mooi leerlingsalaris.

Je volgt een uitdagend en innovatief programma met goede begeleiding en bijdragen van experts uit het zorgveld en onderzoek. Dit is mogelijk omdat alle betrokken organisaties zijn verenigd in het netwerk van de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg. 

Wij bieden jou een leer- & arbeidsovereenkomst al vóórdat jij je diploma hebt! Zo kun je jouw opleiding afronden en ben je tegelijkertijd aan het werk. Bij het succesvol afronden van de je opleiding garanderen we je een vast contract met een interessant en gevarieerd takenpakket.

Waarom?

De ouderenzorg staat te springen om zorgtalent! Ons werkveld biedt een brede uitdaging voor elke HBO-V student en gaat veel verder dan alleen verpleeghuis of thuiszorg. Het gaat om inzicht ín en het afstemmen ván zorg, wonen en welzijn voor de cliënt. Ouderenzorg gaat om innoveren, ondernemerschap, samenwerken en afstemmen met mantelzorgers, huisarts, specialisten en welzijnswerkers. 

Hoe ziet de switch naar een duale opleiding er dan precies uit?

Als je bij ons je opleiding komt afronden, start je het komend schooljaar, september 2019.  Gedurende de resterende twee jaar van je opleiding kom je dus in dienst bij de organisatie van je voorkeur. Je krijgt dan een contract van 32 of 36 uur per week volgens de geldende cao, waarin de lesdag is verdisconteerd. 

Als verpleegkundige werken in de ouderenzorg is werken in een dynamische omgeving.

Binnen de ouderenzorg neemt de vraag naar hoogwaardige zorg de laatste jaren enorm toe. Ouderenzorg is dan ook veel meer dan alleen verpleeghuiszorg. Het gaat ook over thuiszorg of revalidatiezorg. Jij levert een bijdrage aan de te leveren zorg in allerlei situaties, settings en met verschillende doelgroepen! Samen met allerlei verschillende andere zorgprofessionals, welzijnswerkers, mantelzorgers en andere partijen.

Jij bent dus één van die mensen naar wie wij als ouderenzorg op zoek zijn! 

Ons vakgebied biedt volop kansen, niet enkel in de zorg voor onze cliënten, maar denk ook aan thema’s als domotica (moderne technologie en innovatie), persoonsgerichte zorg en de regie bij de cliënt, het fascinerende samenspel tussen formele en informele zorg, deelname aan boeiende projecten en intensieve, persoonlijke zorg.

Binnen dit alles kun jij als HBO-V’er een belangrijke rol vervullen! 

Ben jij 2e jaar student HBO-V voltijd bij Zuyd Hogeschool, die zijn of haar grenzen wil verleggen en de switch wil maken naar de HBO-V duaal opleiding? 

Solliciteer dan voor 12 april bij één van de deelnemende zorgorganisaties. 

Op dit moment staan de vacatures nog niet op de betreffende websites. Deze volgen binnen enkele dagen.

 • Cicero Zorggroep          
       https://www.cicerozorggroep.nl/werk-en-opleiding/vacatures/betaalde-opleiding-hbo-v-duaal
 • Envida
  www.werkenbijenvida.nl/vacatures/104924-opleiding-hbo-v-duaal
 • MeanderGroep
  www.meandergroep.com/meander-werk/
 • Mosae zorggroep
  https://www.mosaezorggroep.nl/werken-bij/vacatures
 • Sevagram
  www.werkenbijsevagram.nl
 • Vivantes
  https://www.vivantes.nl/werken-en-leren/vacatures/vacancy=2250765
 • Zuyderland Care
  https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/689/duaal-opleiding-hbo-v


Het is ook mogelijk om je interesse bij meerdere organisaties kenbaar te maken. Wil je vooraf meer informatie, of voordat je solliciteert kennismaken met een of meerdere organisaties? Stuur dan een mail naar Bernike Talane om te vernemen met wie je contact kunt opnemen.

Binnen Zuyd Hogeschool kun je contact opnemen met René Claassen of Erik van Rossum