MELD JE AAN ALS HULPKRACHT IN DE OUDERENZORG

19 March 2020

Wij zoeken mensen die in geval van nood willen meehelpen in de zorg voor ouderen in Zuid-Limburg. 

Lees hier de volledige oproep

Door het Coronavirus (COVID-19) is de druk op de ouderenzorg in thuiszorg en verpleeghuizen heel groot. Daardoor kan het zijn dat er straks meer medewerkers nodig zijn dan er nu werkzaam zijn in de zorg. Daarom zetten wij nu vanuit de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg alvast een pool op voor vrijwillige hulpkrachten in de ouderenzorg.

Wanneer jij je via dit formulier aanmeldt, geef je toestemming om de door jou verstrekte gegevens door te geven aan één van de AWO-ZL zorgorganisaties (MeanderGroep, Sevagram, Envida, Cicero, Zuyderland, Mosae en Vivantes) ten tijde van de corona crisis. 

De Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg is intermediair voor de inventarisatie van vrijwilligers en hun contactgegevens. Wanneer er daadwerkelijk behoefte is aan extra menskracht binnen een bepaalde zorgorganisatie, contacteert deze zorginstelling jou zelf. 

Jouw gegevens worden alleen doorgegeven aan de zorgorganisaties die verbonden zijn aan de Academische Werkplaats Ouderenzorg Zuid-Limburg, en alleen wanneer deze zorgorganisaties ons hiertoe verzoeken. Deze pool blijft bestaan voor de duur van de huidige corona crisis. Je wordt op de hoogte gebracht wanneer deze pool weer wordt opgeheven. Op dat moment worden je gegevens door ons verwijderd.

Alvast hartelijk dank voor jouw hulp!